September, 2021

Fre24Sep07:3009:00DETTA EVENT ÄR STÄNGT Martin LidbergFrån uträknad till världsbäst07:30 - 09:00 Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget 7

Event detaljer

Från uträknad till världsbäst

Vid Företagsmötet i september kommer Martin Lidberg att berätta om hur han var uträknad av i stort sett alla och hur han lyckades vända motgång till framgång genom att komma tillbaka starkare än någonsin tidigare. Att finna nya vägar och hitta tillbaka till glädjen var ett måste för att prestera på topp i en av världens tuffaste idrottsgrenar. Målsättningen var att uppnå sin pojkdröm genom att bli Världens bästa brottare.

Med den egna karriären som ledsaga talar han om vikten av fokusering, målsättning och framför allt hur vi alla kan arbeta mentalt för att nå våra mål i livet. Oavsett om du vill prestera bättre i en idrott, i din vardag eller i yrkeslivet, så menar Martin att det alltid är en förutsättning att tänka positivt och tro på sig själv för att lyckas.

Martin drar under föreläsningen även paralleller till hur han mot alla odds gick från en stor och kantig brottare till en mjuk och smidig dansare på bara några månader när han år 2007 vann TV-programmet Let’s Dance inför svenska folket. Under denna föreläsning får ni många tips och råd med en hel del skratt som inspirerar till egen prestation och framgång.

Martin Lidberg är den tidigare Världsmästaren i brottning som i många år arbetat inom träning och hälsa. Han är certifierad fystränare och mentalcoach och är en mycket eftertraktad inspiratör via sina föreläsningar, event och olika träningsupplägg.

Han är även känd som vinnare av tv-programmen Let’s Dance, Mästarnas Mästare och Superstar och har genom åren medverkat som programledare och personligtränare i flera TV program. Han har gett ut böcker och publicerat reportage i flera av våra största tidningar. I början av 2000-talet så var han med och startade den populära tidskriften STARK Magazin.

Visa Mer

Elite Stadshotellet VästeråsStora Torget 7

Boka biljett

24 September - Från uträknad till världsbäst - Martin Lidberg

Gäst lista (Deltar: 42)

Marie ChristenssonMichel JeangeyUlrika ViknerStaffan FöretagsvolontärernaKate FöretagsvolontärernaMesut BakirMarie Grankvist Byggmäster i Mälardalen ABHåkan EkAnders Ericsson SwedbankPer Fredin, Aktivt Uteliv Björnögården ABRoger StrömmaMarita LyckstedtRickard MäkitaloKarin Swärd D-cipher Consulting ABKina Siberg, TRRTomas Östman, TRRCesilia Bäcklund, IndustriQompetens Mälardalen ABMarko AnttilaMichael Dalestig Revisi Revision & Rådgivning ABTommy Christensen Revisi Revision & Rådgivning ABTherese Hägglöf QuickNet ABLiza ÅhsGöran Johansson Arosgården ABPia NordlanderCarina SundquistBirgitta Lindblad, KadesjösTony Eriksson Kopparlundens BegravningsbyråKarin Engström Kopparlundens BegravningsbyråSonny Eriksson, DigiwiseAnniqa Nilsson, NordeaQuickNetJoakim Wallin Frösåker GCCSimon Zmrzlak /VL Henrik Forsberg /VLNorén & LindholmMaria Örnsberg MeritmindMalin Westöö AmbiusJanke SörbrandSusanne Helin, NordeaGunilla Lidgren RiksbyggenNadja SchmidtMathias Lewén, Koteko

Det går nu inte att köpa biljetter för detta event