Bli medlem

Om medlemskapet

Som medlem i Företagsmötet ingår du i ett spännande företagarnätverk med möjlighet att utbyta kontakter och erfarenheter i affärslivet. Vi vänder oss till företagare i små och stora företag samt till verksamheter som jobbar med företagarfrågor i Västerås med omnejd.

Som medlem blir du inbjuden till våra möten (oftast är det frukostmöten) vid 9-10 tillfällen per år. Vid våra frukostmöten får du en härlig frukost, möjlighet att träffa och nätverka med andra medlemmar och att lyssna till ett spännande föredrag, allt för lite mer än 300 kr per tillfälle. Dessutom ingår alltid någon ytterligare medlemsaktivitet per år. Du får en personlig inbjudan och har förtur till alla våra aktiviteter.

Frukostmötena går av stapeln sista fredagen i månaden under januari, februari, mars, april, maj, augusti, september, oktober och november.

Vi börjar oftast kl. 7.15 med frukost och avslutar kl 9.00. En bra start på dagen helt enkelt. Det är därför vi kallar dem #västeråsbästafredag!

Vill du bli medlem, har frågor angående medlemskap eller om föreningen är du välkommen att fylla i formuläret här intill.

Vad kostar det 2024?

Serviceavgifter
För 1 person och företag: 3 200 kr + medlemsavgift 100 kr
För 2 personer från samma företag: 5 800 kr + medlemsavgift 100 kr
För 3 personer från samma företag: 9 000 kr + medlemsavgift 100 kr
För 4 personer från samma företag: 11 600 kr + medlemsavgift 100 kr
För 5 personer från samma företag: 12 000 kr + medlemsavgift 100 kr

Nya företag betalar en engångskostnad om 500kr/företag i inträdesavgift
Moms tillkommer.

Till våra frukostmöten får du gärna ta med fler gäster, kunder eller kontakter som inte är medlemmar och som då faktureras 395 kr för föredraget och frukosten.

Upptäcker du sent på året att du gärna vill bli medlem i föreningen så betalar du serviceavgift från den 1:a den månad du går med och fram till årsskiftet. Därefter är avgiften på årsbasis. Engångsavgiften och årsavgiften kvarstår oavsett när du går med. 

Bli medlem

Vill du bli medlem, har frågor angående medlemskap eller om föreningen är du välkommen att använda formuläret nedan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.