Medlemskap

Som medlem i Företagsmötet ingår du i ett spännande företagarnätverk med möjlighet att utbyta kontakter och erfarenheter i affärslivet. Vi vänder oss till företagare i små och stora företag samt till verksamheter som jobbar med företagarfrågor i Västerås med omnejd.Medlemskap för 1 person och företag: 2800 kr

Medlemskap för 2 personer från samma företag: 5000kr

Medlemskap för 5 personer samma företag: 10000kr.

I tillägg är det en engångskostnad om 500kr/företag i inträdesavgift

Moms tillkommer.

Upptäcker du sent på året att du gärna vill bli medlem i föreningen så betalar du serviceavgift från den 1:a den månad du går med och fram till årsskiftet. Därefter är avgiften på årsbasis. Engångsavgiften och årsavgiften kvarstår oavsett när du går med.

Som medlem är du välkommen på våra frukostmöten (oftast är det frukostmöten) 9-10 tillfällen per år. Vid våra frukostmöten får du en härlig frukost signerad Elite Stadshotellet och ett spännande föredrag, allt för lite mer än 300 kr per tillfälle. Dessutom ingår alltid någon ytterligare medlemsaktivitet per år. Du får en personlig inbjudan och har förtur till alla våra aktiviteter.

Till frukostmötena har du möjlighet att bjuda in gäster som betalar 350 kr för föredraget och frukosten.

Frukostmötena går av stapeln sista fredagen i månaden under januari, februari, mars, april, maj, augusti, september, oktober och november.

Vi börjar kl. 7.30 med frukost och avslutar kl 9.00. En bra start på dagen helt enkelt.

Har du frågor angående medlemskap eller om föreningen är du välkommen att fylla i formuläret genom att trycka på knappen ” Bli medlem”

Företagsmötet bygger en ny webbsida!

Tills den är klar hittar du den senaste information i våra nyhetsbrev, på LinkedIn och Facebook.

Klicka Här!

X
X