Medlemskap

Som medlem i Företagsmötet ingår du i ett spännande företagarnätverk med möjlighet att utbyta kontakter och erfarenheter i affärslivet. Vi vänder oss till företagare i små och stora företag samt till verksamheter som jobbar med företagarfrågor i Västerås med omnejd.

Medlemsavgiften består av en inträdesavgift, 500 kr per företag, som återfås vid utträde samt en serviceavgift, 2 800 kr per medlem och år. Moms tillkommer.

 

Upptäcker du sent på året att du gärna vill bli medlem i föreningen så betalar du serviceavgift från den 1:a den månad du går med och fram till årsskiftet. Därefter är avgiften på årsbasis. Engångsavgiften och årsavgiften kvarstår oavsett när du går med.

Som medlem är du välkommen på våra frukostmöten (oftast är det frukostmöten) 9-10 tillfällen per år. Vid våra frukostmöten får du en härlig frukost signerad Elite Stadshotellet och ett spännande föredrag, allt för lite mer än 300 kr per tillfälle. Dessutom ingår alltid någon ytterligare medlemsaktivitet per år. Du får en personlig inbjudan och har förtur till alla våra aktiviteter.
Till frukostmötena har du möjlighet att bjuda in gäster som betalar 350 kr för föredraget och frukosten.
Frukostmötena går av stapeln sista fredagen i månaden under januari, februari, mars, april, maj, augusti, september, oktober och november.
Vi börjar kl. 7.30 med frukost och avslutar kl 9.00. En bra start på dagen helt enkelt.

 

Har du frågor angående medlemskap eller om föreningen är du välkommen att fylla i formuläret under kontakt.

Bli medlem här

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du vår sekretesspolicy här.

© Företagsmötet