Tidigare event

Tidigare event

Paneldebatt – Hur Västerås blir nr 1!

Paneldebatt om Västerås framtid ledd av Mikael Genberg

Den 22 mars gör Företagsmötet en utflykt till Castellums kontor på Kopparbergsvägen 8, plan 2. Där bjuds vi på ett lite annat koncept än vad vi är vana vid utan att för den skull tulla på Västerås Bästa Fredag!

Vi har bjudit in representanter från Västerås Stad, Polisen, Citysamverkan, Castellum och VLT till en paneldiskussion ledd av Mikael Genberg.

Med fokus på det positiva tar vi avstamp i viktiga frågor så som trygghet, utveckling och den bild vi vill förmedla av Vår stad.

Paneldeltagare

Emelie Galante, Polisen

Som biträdande lokalpolisområdeschef i Västerås har Emelie arbetat inom olika områden i den polisiära verksamheten men framförallt i utredningsverksamheten. Som ledare är Emelie engagerad, tydlig, rak och förordar verksamhetsutveckling och samverkan.

Mats Eriksson, Castellum

Pia Norstedt, Västerås stad

Pia Norstedt – Pia har en lång erfarenhet av att jobba med näringslivets utveckling på såväl regional som lokal nivå. Hon ansvarar för näringslivsenheten Invest på Västerås stad som arbetar med att skapa förutsättningar för lokala företag att utvecklas samt att attrahera nya verksamheter till Västerås.

Maria Martinsson, Västerås Citysamverkan

Hennes uppdrag som VD på Västerås Citysamverkan handlar om att vara spindeln i nätet när det gäller citys utveckling. Det gemensamma uppdraget (som delas av Västerås Citysamverkans ägare, näringslivet och fastighetsägarna samt staden) är att skapa en levande och attraktiv, trygg, trivsam och hållbar stadskärna på dygnets alla timmar.

Daniel Nordström, VLT

Chefredaktör och ansvarig utgivare på Vestmanlands Läns Tidning (VLT). Daniel började på VLT 2016 och har under åren varit chefredaktör på ett flertal tidningar. Han kommer ursprungligen från Umeå och jobbade på Folkbladet Västerbotten i många år och blev slutligen chefredaktör där.
Till VLT kom han närmast från en tjänst som chefredaktör på Arbetarbladet i Gävle.

Moderator: Mikael Genberg

Mikael Genberg är konstnären, innovatören och entreprenören i Västerås vars karisma på scen alltid smittar av sig till publiken.

Hitta hit

Castellum, Kopparbergsvägen 8

När? 22 mar

Mötet inleds som vanligt 08.00, med frukost från 07.15.

22 mar

Relation.
Inspiration.
Glädje.

Kom och bygg nya affärsrelationer! Vi äter frukost, affärsminglar och lyssnar till inspirerande föredrag.

Vad är företagsmötet?

Kom och bygg nya affärsrelationer! Vi äter frukost, affärsminglar och lyssnar till inspirerande föredrag.

#västeråsbästa fredag

Kom och bygg nya affärsrelationer! Vi äter frukost, affärsminglar och lyssnar till inspirerande föredrag.